fredag 16. juli 2010
Hei, håper dere blir med over i min nye blogg. Den bli mere internasjonal.

NefertariCreations
fredag 2. juli 2010

At jeg har store planer for tia, så følg med følg med:) Jeg skal prøve å benytte meg av permisjonstiden (så godt det er mulig da, hun har litt kolikkproblemer) Har tenkt å strate opp litt for meg selv og selge litt av det jeg lager, har parkert et domene og lage en liten nettbutikk, men først skal jeg selge litt på etsy og epla og se hvordan det går. Har masse ideer om hvordan dette skal bli. Jeg har kjøpt meg en bok som heter craft.inc som omhandler alt om temaet og hvordan jeg skal legge opp planer, busjetter og spekka full med masse tips og triks. Det blir mest forbredelser og utprøvinger nå i juli imogmed at bhg er steng så har en toåring hjemme. Men tenker at jeg har lyst å lage en liten kolleksjon med noe eget, er mest på ideestadiet nå, men jeg skal prøve ut litt forkjellige teknikker etc.

mandag 21. juni 2010
Gå til min nye side for denne :) http://nefertaricreations.com/2010/07/18/wraparoundbody/
onsdag 16. juni 2010

Har drevet og forsket litt og gjort om litt her og der, forlenget underdelen en del siden forrige gang også. Jeg liker denne formen for ammeåpning da den ser fin ut og ikke bare er en overlap under brystene. Men den er mere komplisert å sy. Denne gangen så brukte jeg ordentlig bra strechstoff. Det er slags toveis strech og virkelig deilig og svalt å ha på. Har allikevel lange ermer på denne da jeg fryser lett. Fikk endelig bruk for sengetøystoffet jeg har spart på så lenge. Det var egentlig en barnedyne som jeg brukte når jeg var liten så den betyr mye for meg, klarte derfor ikke bruke den til hva som helst akkurat , men i dag måtte jeg bare bestemme meg for at den gikk i saksa ellers hadde den nok ligget på lager enda et år hehe. Jeg får ikke helt bestemt meg for om det ser rart ut eller ikke med de to stoffene, som om jeg bare har dratt stoff rundt brystene liksom. Men jeg lærte noe nytt idag, jeg har laget kappe nederst. Rullefaldet en remse og rynket og “klistra” på :) Jeg glemte også at underdelen er i stumt stoff så burde ha glidelås, men det gikk akkurat å få den tredd på så da gadd jeg ikke styre med det, satser på at jeg ikke går opp noen flere bhstr hehe.

Bilder uten mitt trøtte fjes denne gangen:

søndag 13. juni 2010

Går i litt tanker å sy for salg, men hva? Vil jo gjerne sy noe som er litt morsomt å lage som ikke er for kjedelig. Kan seff sy gardiner og pressninger til hengere som min kjære vil jeg skal lage, men syns ikke det er så veldig givende og skal man ha lyst å selge så syns jeg det skal være gøy også. Men det er nok sikkert en balansegang der mellom tilbud og etterspørsel or somthning. Men skal vi, jeg har noen ideer på brettet her:

 • Ammetunikaer
 • Sirkelskjørt til barn
 • Bodyer
 • Unike skjorter til menn?!
 • Gardiner..hmm litt kjedelig og ss gjør det i stor skala
 • Preseninger …zzzzzz
 • Vindyr til kartongvin/ cover til flasker
 • Fleecekjoler(mange andre som gjør)
 • Skjerf-luer
 • Kjærestevotter
 • Pynteputer
 • Barnejakker
 • Skjermebrett(stoff i trerammer som skygger for sol på verandaer)
 • Vognposer..litt tungt å sy
 • Fjerkontrollpose til å henge over ermlene på stoler/sofaer
 • Lommebøker
 • Hengegreier til vogner
 • Brusboksholdere
 • Bæretøy
 • Speiderkapper. Enkelt :)

Hva skulle du ønske jeg sydde?

lørdag 12. juni 2010

Da er endelig heldressen ferdig. Eller jeg må impregnere den da. Stoffet er det samme som jeg brukte på barnehagesekken hans, så matcher det hehe.  Det er frak ikea og av tykke kvaliteten. Jeg må impregnere det riktignok, men jeg har vært smart og lagt inn pulrestestoff etter bleier i knærne og baken :) Den er helforet med forstoff fra stoffogstil, veldig greit å bruke, det gled ikke så mye heller! Mønstret er et mcall fra 70 årene. Så litt retro form, hjelmluen var altfor stor mekrelig nok så den måtte jeg sette i strikker på sidene, men det funker jo. Skjermideen stjal jeg fra ei annen inne på sykroken, takk for den :)  Satte på trykknapper på hette og jakke så ble det litt mere helhet også :)

 

søndag 16. mai 2010

Da ble det et lite interiørinnlegg her også. Gardinene har jeg sydd da. Vi var nødt til å ha lystette gardiner og det som fantes var stygge disneygreier, så da måtte jeg lage det selv da :P Stoffet er fra ikea og det lystette stoffet bak er fra stoff og stil. De ble nesten litt for korte, men syns det går greit. Festet borrelås i vinduet og på gardinene slik at det blir helt mørkt! Nå våkner han ikke lenger kl 5 ;)

Det gamle skapet fikk noen strøk maling, nye knotter og jeg stiftet fast stoff til dørene. Det ble en stilig effekt og absloutt å anbefale for litt fornyelse, bare pass på å ikke bruke for tykt stoff for da vil ikke dørene gå igjen. På veggene er det brukt tapetfornyer og hvitmalingen heter sjel. Vinduet tok forever å male! Bokhyllene og lampene er fra ikea.

Satt og bladde i den gamle gyntherboken og der sto det oppskrift på lekedress. Ja det kan jeg jo prøve på. Etterhvert som jeg sydde den så gikk det opp for meg at det her er jo onepice haha! Uansett er den sydd i velour, har strikk i livet, armer og ben. Hetta ble litt liten men pytt pytt :P

Ser deilig ut å gå med, men for en 2åring er det jo greit, en på 16 ser litt vel teit ut hehe!

onsdag 12. mai 2010

Jeg fant et gammelt mønster som min bestemor hadde spart på. Sommerkjole i str 10 år. Måtte jeg jo bare prøve for morro skyld. Nå har ikke jeg en 10åring men en 2 åring hehe, men morro å prøve litt større plagg også! Tenkte å gi den til dattera til svigermor om hun vil ha den og den passer da, for fulgte mønstret uten å ane om det stemmer til henne. Om ikke så tenkte jeg å selge den. Stoffet er bomull og samme som jeg brukte i stjerneputa :D

onsdag 5. mai 2010

Prøvde meg på ammetopp. Stoffet jeg valgte var jeg egentlig ikke fornøyd med. Noe dårlig tynt strechribb fra aoh. Det viste seg at det var vanskelig å arbeide med. å kante slikt stoff var nærmest umulig og det bare skled. Det ble ikke fint! Derfor rettet jeg på utrykket med å sy på blonderemse jeg laget fra noe tynt gjennomsiktig stoff fra ikea, rullefald og rynketråd. Skjulte dermed de verste skjeve sømmene på forstykkene *hysj hysj hehe*  Amming funger ved å dra ned framstykket og skyve tilside et indre stykke. Siden stoffet er så tynt så syns desverre denne kanten litt for godt igjennom stoffet. Vil anbefale noe litt tykkere stoff enn det jeg har brukt her. Uansett ble den myk og god å ha på og blir nok brukt mye i sommer :)

tirsdag 4. mai 2010

En omslagsbody til :D. Ble jo litt guttete da, men syns maurstoffet er morsomt :)

torsdag 29. april 2010

Jeg skulle vel egentlig sy noe annet, men hadde lyst til å sy noe til meg selv :) Selv om denne ikke kommer til å passe før jeg har født da så klart hehe. Skjortemønstret er fra burda sommer 09. Der er den sydd i hvitt. Jeg er ikke så fan av hvitt, da det blir grått, så hvorfor ikke bare sy i grått. Desuten er grått veldig casual og kan brukes i litt fine sammenhenger også. Jeg sleit masse med kragen, men det er under “bretten” bak så det syns ikke + at jeg bare ikke kunne skjønne hvordan jeg skulle brette armene så jeg fikk slik trekvart oppbrett uten at innsidesømmen syntes dah hehe.  Stoffet er forresten popolin. I merkelogoen min har jeg flaggermus så for at skjorta skulle få mere røft preg så brukte jeg flaggermusknapper kjøpt fra ebay og sydde et falggermusomriss bakpå skjorta nede. Syns det ble litt fint sammen med sort som kontrastsøm.

Litt feil farge på det nederste bildet her, men blizsen funker ikke så nærme. Det er løpegang øverst :)

mandag 26. april 2010

Nærmer seg termin og da må man ha ammepute klart ikke sant? :) Så jeg trodde dette skulle være ganske så enkelt å lage. Jeg hadde min gamle utslitte ammepute fra jysk og tenkte å lage en mye bedre. Vel det var vanskligere enn jeg trodde! Den skulle bli bredere, men endte opp med å bli smalere! ah så sur jeg ble da. Men fikk prøvd meg på å rynke stoff med overlocken og det var gøy og enkelt. Det funker ialallefall når man ikke skal ha en bestemt rynkelengde da :) Rynkebåndet er dekorert med hjertesøm fra JJ85. Jeg festet også på snøring bak på puten så den ikke glir så fælt. Så får jeg håpe det duger bedre uansett. Av stoffrestene lagde jeg to ekstra støtteputer. Disse tenkte jeg å bruke under nattamming og som tilegg til puta. Alt er fylt med isopor og det er noe herk å fylle med, det ble søl utover det hele hehe. Skulle sett hvordan syrommet mitt så ut! Dekorasjonen på den ene puten er alt sydd med JJ85 dekorsømmer Ønsker meg broderimaskin men blir nok en stund til. Det er frihåndstegnet monster og ja det tok en evighet med de skjellene inni…

onsdag 21. april 2010

I går ble jeg ferdig med vognposen. Hadde opprinnelig tenkt å male på streken-figuren men som yttertrekk brukte jeg et gammel skitrekkpose fra en bruktbutikk. Det var jo vannavisende og trakk jo dermed ikke maling heller (dah), endte derfor opp med å sy sikksakk-strek i stedet hehe. Blomstene på dekorasjonen er fra denne bloggen.  Ellers har jeg brukt oppskriften til trultemor for selve vognposen. Syns selv snøringen ble litt stiv og hard, men det går. I det hele tatt litt kronglete å sy med dyne og og lfere lag stoff. Måtte liksom dra stoffet fram bak nålene, men det gikk da på et vis.  Har brukt flanell inni som er mykt og godt å ligge på, det blir heller ikke så fort klamt. Øverst i front lagde jeg en rynkekant med dekorasjonssting på.

Blir nok hovedsakelig Aurora som kommer til å bruke denne, og jeg er litt imot at alt skal være så sukkersøtt rosa, og har masse blått liggende hehe. Derfor ble det slik :)

 

torsdag 15. april 2010

I dag har jeg laget en brødkurv på bestilling ;)  Første gang jeg laget en slik foret jeg ikke så den ble for slapp, men denne gangen quiltet jeg fast tung-viseline til ytterstoffet. Tok sin tid, men innimellom trykte jeg på bokstaver på innerstoffet. Siden den skulle brukes til brød ble det jo så klart den teksten, klarte å bomme litt første gangen utenfor streken, men pytt pytt. Ytterstoffet kjøpte jeg billig av en sykroker :)

onsdag 14. april 2010

God trening på kantbåndsapperat den her. Mønster er eget og kan nok modifisers litt mere, men det funker nok, str 62 :) Stoffene er fra cetho. Vi brukte mest omslagsbody på S når han var liten så denne vil nok bli godt brukt når A kommer til verden. Trenger nok flere iallefall

tirsdag 13. april 2010

En ny tøybleie har blitt til. Dette er den 4 tror jeg og jeg må fortsatt forandre mønstret littegranne for å finne det perfekte. Denne gangen har jeg fått prymtangen min og så utrolig deilig å slippe å banke med hammer!!! De andre sydde jeg med borrelås og likte gentlig det best før, men har ombestemt meg underveis. Minkiepulstoff på utsiden og microfleece på innsiden. Å sy på strikk er det som er mest pes egentlig. Må skaffe meg en slik strikkfot til maskinen hehe.

lørdag 10. april 2010
Liten oversikt over hva jeg “liksom” skal rekke før termin og Aurora kommer til verden: Eller man jo si, hva jeg tror jeg skal rekke hehe.
 • Gardiner til barnerommet
 • Vognpose
 • Omslagsbodyer (2 ferdig)
 • Ammepute
 • Flere tøybleier (3 ferdig)
 • Bæreslynge
 • Ammetopp
tirsdag 30. mars 2010

Tada min første fleecekjole. Slike er veldig populære, spesielt i den kalde årstiden så er nok en smule sent ute, men så frossen jeg er så er jammen med deilig å ha en slik en. Jeg har fulgt et mønster som egentlig er for tynt stoff så det ble litt forandringer her og der underveis. Skulle nok stivet opp halslinningen litt også, men ble litt ivrig haha. Fleecen er fra ebay og absolutt ikke noe billig dårlig teppefleece. Skjørtet er firkanten så det ble litt mye stoff kanskje. Mannen min syns nå slike kjoler ser ut som man går rundt med pledd, men jeg velger nok å ignorere han på det punktet gitt.

Merknad: jeg er 7 mnd gravid og veldig forkjøla så ja jeg ser veldig sliten ut!

fredag 19. mars 2010

Dette er en gave til fadderbarnet som ble 2 år for ikke så lenge siden og da må man jo ha en bukse. Etter ønske fra mammaen ligner den på den andre buksen jeg lagde til S, men jeg hadde ikke mere demin igjen. Da ble det svart cordfløyel istedet.  Prøvde meg på slik frihåndsquilting som flyvestrek til bien, men ble ikke helt fornøyd, det var jammen vanskelig å styre! Bien er forresten en knapp og “gresset” er mønstersøm på maskinen :)

Related Posts with Thumbnails

Om meg

Nefertari
Råde, Østfold, Norway
Jente på 28 år som har som mange andre blitt bitt av sy-basillen etter de fikk barn. En sønn, en mann og en til på vei :) Håper dere har glede av min lille blogg og jeg blir veldig glad for kommentarer!
Vis hele profilen min

Sideteller:


Antall besøkende totalt:
Antall besøk denna måneden:
Antall besøk denne uka:
Antall besøk i dag:
Antall besøk online:

Ser du noe du liker?

Jeg tar gjerne imot bestillinger, send meg en mail på nefertari82 (@) gmail.com

Etiketter

Ting/plagg jeg ønsker å prøve ut:

 • Bodyer
 • Duk til stuebordet
 • guttegensere
 • Kalesje til lille båten
 • Kjole av skjorter
 • Kjole av viskose
 • knytebukser
 • Landskapsdeisgn - hallingskarvet
 • Legoteppe
 • Lekeklosser
 • Overhalsbukser
 • Skjortekjole
 • Småposer/firkantposer
 • sofaputer
 • Sofatrekkbeskyttere
 • Spisebrikker
 • Stoffmat av filt
 • Tøybleier
 • Ullskjørt med paljettglitter
 • Utejakke til S
 • Vindjakke

Følgere

Favorittblogger

 • Dragonball-votter - Ferdige Dragonball-votter til minstemann. Fornøyd med resultatet, og en stykk happy gutt som skal bruke dem på skolen i morgen. 😊 #strikking #votter #ulle...
  for 2 uker siden
 • Jos minä olisin eläin, olisin kettu - Siksi tämä kuosi tuntuukin ehkä niin omalta. Tämä on siis yksi uusimpia kuosejani. Kuva, josta ei alunperin edes pitänyt tulla kuosi. Piirsin kuvaa usea...
  for 2 måneder siden
 • Til salgs: Bleiepose - Bleiepose med spekkhoggere sydd i bomullsstoffer, med plass til våtservietter og noen bleier. 150 kr + porto
  for 9 måneder siden
 • Sofia the First - Jeg har en liten venn som for noen år siden elsket prinsesse Sofia. Han ønsket seg så gjerne pysj med Sofia på, men de moren fant var veldig rosa og doll...
  for ett år siden
 • Sytorka... - Det var nu väldigt, väldigt länge sedan jag sydde och bloggade. Det är inte lika roligt längre när barnen blivit stora och inte längre är intresserad av ma...
  for ett år siden
 • Yhteenveto näistä vuosista - Näin se vain menee kun aika kuluu, maailma muuttuu ja arki sen mukana. Vaikka kuinka haluaisin pitää blogia elossa niin väistämättä se on jäänyt arjen kiir...
  for 2 år siden
 • Donald Duck - I morgen er det skolegårdsfest med tema kjendis på skolen her og niåringen bestilte en Donald Duckjakke for å ha sammen med Donaldkepsen sin. Han ville h...
  for 2 år siden
 • Bloggen... - Jeg ser at telleren fortsatt går her inne - og jeg får fortsatt mail fra folk som har symaskinspørsmål. Det er superhyggelig at bloggen følges, men jeg v...
  for 4 år siden
 • Siste sniktitt før boken slippes.. - Nå er vi igang med å lese 2.korrektur på boka og det er 2 måneder til boka er på lager! Utrolig stas og jeg er virkelig fornøyd med resultatet. Boka inneho...
  for 4 år siden
 • Tvillingtröjor - Ena ungen skulle på kalas hos ett par kompisar som är tvillingar. På inbjudan var det en bild från Frost så jag antog att de borde gilla Frost! Eftersom ja...
  for 4 år siden
 • Instagram - Som jag skrev i förra inlägget, så pausar jag från bloggen. Det händer att jag syr. Och det händer att jag tygfrossar. Så klart har jag instagram. Där bla...
  for 4 år siden
 • Min hverdagsjakke - ------------------------------ Herlig mønster fra Pinneguri (Ravely) ------------------------------
  for 5 år siden
 • Pappabukse til guttebukse 3 - Poden nærmer seg en størrelse som ikke lenger er så enkel for omsøm fra pappa-bukse til gutte-bukse, men denne lite brukte pappa-finbuksa som var lite bruk...
  for 5 år siden
 • Gardin till salu - Jag säljer en superfin gardin från 70-talet på Tradera. Kika in här: http://www.tradera.com/70-tals-gardinkappa-i-landskapstyg-retro-auktion_302984_193416717
  for 6 år siden
 • Lite nya tröjor - Det tillverkas tröjor på löpande band här hemma.
  for 6 år siden
 • Med förhoppning om god fiskelycka - Lillasyster fick sig en ltien fiskpyjamas. Det kan min storfiskare behöva. I år har hon inte hunnit få några firrar, men förra året nappade det. Förs...
  for 6 år siden
 • Kepsar - Syr kepsar som ska få följa med till årets marknad. Bella har redan valt sin favorit!!
  for 6 år siden
 • Trekanter - [image: 017] Jeg har sydd en pute laget av trekanter. Alle stoffene er i lin. Den har fått en kant av bisebånd. Disse fargene fungerer så bra sammen! Els...
  for 6 år siden
 • Endelig er den her! - ....og jeg har trukket en vinner! Gratulerer så mye Elisabeth - en bok er snart på vei i posten til deg =) Jeg har vært en tur på bloggen hennes og hun s...
  for 6 år siden
 • Vinneren er trukket :D - Gratulerer AnetteNH som vinner av min giveaway!! Mail er sendt og venter på svar fra deg!! Lykke til med symaskinen, tror jeg gleder meg like mye til å få ...
  for 6 år siden
 • Blogging & I Have Broken Up - Hello, my friends. I've thought for some time about whether or not I was ready to quit blogging & then it sort of just happened. I've gone back & fort...
  for 6 år siden
 • Sommarbyxor... - Nu var det längesedan igen. Hittade några gamla bilder på datorn, på sommarbyxor som visserligen kom till när sommaren nästan var slut, men ändå. Det är ...
  for 7 år siden
 • Mer virkat och Hej Då Lillofant-bloggen! - Här kommer sista inlägget i den här bloggen. Så nu lämnar jag efter fyra års bloggande här på Lillofant-bloggen den här adressen. Jag har ju bytt bloggadr...
  for 7 år siden
 • Blommig sommarklänning - Min ambition var att jag skulle sy en lätt och luftig sommarklänning till barnens kusin, en sån där klänning som man kan ha på sig lite när som helst. Någo...
  for 7 år siden
 • Tunique i - Flickklänning skulle jag nog kalla denna, tunika i, från Tunique projektet. Favorit hos Storasyster. Det finns mönster i vuxenstorlek också, men den har j...
  for 7 år siden
 • Vill ha! - Visst har jag virkat men detta är över min förmåga. Såååå himla fin. 690 euro på Matteriashop! Eller riva remsor av gamla lakan och sätta igång. Köpte en ...
  for 7 år siden
 • Volangkjolar - steg för steg - Volangkjol i trikå steg för steg. Kjolen kan sys i tunn till mellantjock trikå av bomull, syntet eller viskos, alltför tjockt tyg är svårt att rynka. 30 *...
  for 7 år siden
 • Ny mailadress och utförsäljning av napphållsringar - Hej allihopa! Det var verkligen längesedan! Jag har bytt mailadress till sygryn@gmail.com . Så om ni vill mig något är det den adressen som gäller framöve...
  for 7 år siden
 • Brudnäbbstoile! - Min allra bästa kompis skall gifta sig i oktober... Det gör mig så otroligt glad... Och förväntansfull... Oj vad jag kommer att gråta! Jag skall dels sy ...
  for 8 år siden
 • Klänning och leggings - *A-linje klänning i rosa klövertyg med vit kantning och vitt namn NIKE i nederkant.* *Matchande vita leggings med ett klöver på ena frambenet*.
  for 8 år siden
 • Syrom :) - Jeg har hatt sytørke i veldig lang tid nå. Noe pga. sykdom og noe pga. mangel på kreativitet. Jeg har tidligere hatt syplass på vaskerommet. På et vaskero...
  for 8 år siden
 • Värmande hjärta till England - För ett par veckor sedan gjorde *SKROTdesign* sin första leverans till England. Tjejen hade kikat in på min blogg och fastnat för mina Värmade hjärtan. Rik...
  for 8 år siden
 • band - Några nyckelband som redan hittat nya hem.
  for 9 år siden
 • Skjørt ca str80-86 - Et lite svingskjørt i to lag. Håper det passer til mitt lille tantebarn :)
  for 9 år siden
 • Är ni kvar här ännu? - Ni missar väl inte mina inlägg på den nya bloggen?
  for 9 år siden